Juleaften på TV

Udgivet af Morten Miland Samuelsen, ons d. 23. dec 2020, kl. 20:51
Præstens Hjørne

Der bliver heldigvis en fælles julegudstjeneste for hele landet! DR-TV1 sender en optaget julegudstjeneste fra Risskov kirke. Udsendelsen begynder juleaftensdag kl. 14:45. Sæt jer sammen, tænd et lys og syng med på sangene!

"DR byder hele familien indenfor til Danmarks Største julegudstjeneste. Ingen billetsystem og ingen kø. Gudstjeneste fra sofapladsen. Phillip Faber varmer stemmer op, så alle seere rundt i landet kan synge med sammen og hver for sig. Anders Laugesen og Sofie Østergaard er værter foran Risskov kirke taler med sognepræsten Hanne Marie Houkjær og sætter børn, både her og rundt i landet, i gang med at lave særlige rullinger til en julekrybbe. Fra København lader Anne Linnet alle synge med på sangen Lille Messias og synger sin nyeste julesang om Barnet der fødtes så menneskers tro kunne fornys. Anders Laugesen og Sofie Østergaard tager jule-rullingerne med ind til præsten i kirken, så julen for alvor kan begynde med de kendte julesalmer."

TV2 Lorry har en hel serie små gudstjenester:

14:00 Julegudstjeneste Fra Solbjerg Kirke
14:20 Julegudstjeneste Fra Nørre Herlev Og Uvelse Kirker
14:50 Julegudstjeneste Fra Roskilde Domkirke
15:20 Julegudstjeneste På Bornholm
16:10 Julegudstjeneste Fra Solbjerg Kirke
16:25 Julegudstjeneste Fra Nørre Herlev Og Uvelse Kirker
17:00 Julegudstjeneste Fra Roskilde Domkirke
17:30 Julegudstjeneste På Bornholm

Og hver eneste helligdag frem til Hellig Tre Konger er der radiogudstjeneste på DR P1