Udgivet fre d. 4. okt 2019, kl. 15:36

VI TÆNDER LYS MED GLÆDE

Nu tænder vi flere og flere lys. Stuerne bliver lune og trygge oaser. Regnen, blæsten og mørket udenfor understreger bare, hvor dejligt der er herinde.

Herinde hos vores familie, herinde sammen med vennerne, herinde i klubben, herinde i kirken.

November-lysene varmer os op, og december-lysene åbner for alt det vi glæder os til. Tænd dem sammen, så tit du kan.

Udenfor er der også nogen der er ramt af mørket, ensomheden. Prøv og se om du kan invitere en til at tænde lys sammen med jer i år. Bare en kop kaffe og en småkage – og så tænder du et lys med glæde for din gæst.

Lysenes tid er for alle, hvem eller hvad man så tror på. Alle har brug for lys og varme og venskab, når det bliver tidligere og tidligere mørkt.

Når kirkeklokken ringer om morgenen, så tænk over, hvem du kan tænde et lys sammen med i dag.

Når kirkeklokken ringer klokken fire om eftermiddagen, så ring til en eller bank på: Vil du tænde et lys sammen med os?

Lyset er altid stærkere end mørket.

Kærlig hilsen Morten Miland Samuelsen